Brezplačni priročniki
Lideja klub
Nagradna igra
Filter

Velikost zapestnic

 1. Univerzalna (44)
 2. 18 cm (2)
 3. 20 cm (1)

Zapestnice

 • Zapestnice
  11,99€
  SUNSHINE

  SUNSHINE

  Tanjši obroč zlato rumene kombinacije z zapiranjem kot pasna sponka.
  podrobnosti
 • Zapestnice
  11,99€
  WILD AFRICA

  WILD AFRICA

  Tanjši obroč v kombinaciji zlate in živalskega motiva z zapiranjem kot pasna sponka.
  podrobnosti
 • Zapestnice
  24,99€
  PANDORA PASTEL

  PANDORA PASTEL

  Zlata zapestnica s čudovitimi nežnimi barvami kristalov.
  podrobnosti
 • Zapestnice
  24,99€
  PANDORA RED

  PANDORA RED

  Zlata zapestnica s čudovitimi rdečimi barvami kristalov.
  podrobnosti
 • Zapestnice
  17,99€
  LOLITA

  LOLITA

  Zapestnica, ki zna očarati s svojimi detajli.
  podrobnosti
 • Zapestnice
  17,99€
  MIA

  MIA

  Zapestnica s čudovitimi svetlečimi kristalčki v obliki kroglic.
  podrobnosti
 • Zapestnice
  22,99€
  DOMENICA

  DOMENICA

  Geometrično oblikovana zapestnica z lesketajočimi mavričnimi odtenki.
  podrobnosti
 • Zapestnice
  22,99€
  BLING BLING SILVER

  BLING BLING SILVER

  Zapestnica v zlato srebrni kombinaciji s katero boste zasijale.
  podrobnosti
loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.

Zapestnice

Zapestnica je modni dodatek, ki popestri in dopolni vaš dnevni ali večerni videz. Izbirate lahko med različni stili zapestnic, od tako imenovanih bangles zapestnic pa do zapestnic z obeski (charms), s kamenčki, biseri ali iz usnja.

Zapestnico lahko odlično kombinirate skupaj z zapestno uro, lahko jih kombinirate več skupaj ali pa jih nosite samostojno. Po želji in okusu;-)

Zapestnice s kristalčki delujejo zelo lahkotno ter sveže. Lahko izbiramo zapestnice s kristalčki v različnih barvah, kar jih dela posebne. Za tiste, ki si drznejo okititi malo več, lahko kombinacija več barvnih zapestnic na eni roki deluje zelo modno. Zapestnice s kristalčki lepo pristojijo tudi elegantnejšemu videzu kot tudi jeans videzu ali pa lahki poletni obleki.

Za vse tiste, ki imate rade kombinacijo sijaja v srebrni in zlati barvi hkrati, izberite zapestnico, ki združuje obe barvi. Takšna kombinacija je zelo uporabna, saj jo lahko kombinirate k modnim dodatkom, pri katerih prevladuje zlata ali pa srebrna barva. Zapestnice delujejo zelo elegantno in se lepo podajo tudi k bolj zadržanemu videzu.

Zapestnice z obeski so zapestnice, ki so bolj primerne sproščenim okoliščinam. Zelo so popularne med mladimi. Lahko nosite in kombinirate več zapestnic naenkrat. Pazite le, da so te barvno usklajene.

Večno modne perle, s katerimi ne moremo zgrešiti. Zapestnice s perlami so ne samo lepe in elegantne, temveč tudi večne. Podajo so k mnogim tako elegantnim kot vsakodnevnim kombinacijam in so s tega vidika zelo uporabne.

Zapestnice z živalskimi vzorci so prav posebne in z njimi lahko poskrbite, da boste opazne. Vsekakor z njimi ne pretiravajte. Samo zapestnica bo dovolj, da boste črno kombinacijo oblačil popestrile in naredile zanimivejšo. Kačji ali leopardji vzorec, oba v kombinaciji z zlato kovino delujeta elegantno in posebno. Zapestnice lepo dopolnijo ne samo črno, temveč se lepo podajo na kombinacijo bele bluze in jeansa. Poskusite;-).